ÚJRA KINYITHAT FELSŐGALLÁN A POSTA



Ismét kinyithatnak a városrészi posták Felsőgallán és Kertvárosban - erről is dönt ma a Közgyűlés.

 A felsőgallai lakosok egy civil kezdeményezés keretében aláírásokat gyűjtöttek annak érdekében, hogy újra elinduljon a postai szolgáltatás a településükön. 



Tavaly októberben a Magyar Posta Zrt. több mint 20 milliárd forint plusz rezsikiadással szembesült az energiaárak emelkedése miatt, és ennek következtében ideiglenesen szüneteltették a működését 366 postának, beleértve több megyei fiókot is. Ez Tatabányán érintette a 5-ös felsőgallai, a 7-es kertvárosi és a 9-es dózsakerti postákat.

A felsőgallaiak elindítottak egy aláírásgyűjtést, mint civil kezdeményezést, azt remélve, hogy megakadályozzák a végleges bezárását. Bíznak abban, hogy sikerül visszaállítani a posta működését, amely a "szolgáltat" alapelveire épül, és ismét helyben elérhetővé teszi a postai ügyintézést.

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon!

Megjegyzések