THRILLER TATABÁNYÁN: beteges dolgokat követett el a férfi párján és munkatársán


  A Tatabányai Járásbíróság honlapján olvasható az a meghökkentő vádirat, amit Tatabányán követett el egy férfi.

 A vádirat szerint a sértett és a vádlott egy tatabányai családi házban éltek. A vádlott korábban pszichiátriai kezelés alatt állt betegsége miatt, de abba hagyta a gyógyszerek szedését. 2021 áprilisától a vádlott viselkedése megváltozott, agresszív lett, gyakori dühkitörései és furcsa viselkedése volt. Élettársát folyamatosan megalázta és szidalmazta.

Április elejétől kezdve rendszeresen fenyegette a sértettet, mert nem akart vele együtt küzdősportot tanulni. Miután befogadta a házba korábbi munkatársát és jó ismerősét, a másik sértettet, féltékenységből őt is megfenyegette.

Április második felétől rendszeresen bántalmazta a sértettet, olyan harcművészeti eszközökkel ütötte és rugdosta, amiket általában a sportban használnak. 2021 május 11-én a sértett el akart távozni a vádlottól, ezért homlokon ütötte egy felerősített fagolyóval, majd kirúgta a lábát alóla, ami miatt elesett és elvesztette az eszméletét. Ezután a vádlott tovább ütlegelte a földön fekvő sértettet, majd hajánál fogva a teraszra húzta és székre ültette. Ezt követően egy síbottal ütött a hátára és felrúgta a székkel együtt.

A vádlott többször bezárta a sértettet és elvette a kulcsot, megakadályozva ezzel, hogy munkába menjen. 2021 május 13-án a sértettet a kezénél fogva a konyhaasztal lábához bilincselte és hosszú ideig nem engedte szabadon. Ugyanezt a másik sértettel is megtette, letérdepeltette és kényszerítette őt egy általa megszabott "légyfogó játékra".

 Jelenleg tart a folytatólagos tárgyalás, ahol a bizonyítási eljárás tovább folytatódik és tanúk meghallgatásával folytatják. A tárgyalás időpontja május 30-án, kedden lesz.

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

Megjegyzések