BRUTÁLIS TATABÁNYAI PÉNZNYELŐ A FŐTÉREN: mikor lesz ennek vége?


Újabb pénzügyi injekcióról kell gondoskodnia a működését nemrég megkezdő főtéri szolgáltató háznak, pontosabban Zsidek Ferenc ügyvezető kérésének megfelelően a tatabányai adófizetőknek.

Most éppen egy újabb pénzcsapot nyitnak meg, nevezetesen a pótbefizetés intézményét.


A múltheti közgyűlés előtt 3 nappal Zsidek úr levelet írt Szücsné polgármester asszonynak, amelyben kérte, hogy legyen lehetőség ezt a cég társasági szerződésében a jogszabályoknak megfelelően rögzíteni. Arra nem tér ki a levél, hogy az állapot meddig marad fenn, pedig a tatabányai adófizetők már nagyon szeretnék tudni, hogy ez a feneketlennek tűnő kút még hány tíz-, esetleg százmilliójukat fogja elvinni.


Azt írja Zsidek úr, hogy ez az új eszköz lehetőséget biztosít gyorsan pénzt adni, hogy a Szolgáltató ház ne menjen adott esetben csődbe. Le is írják, hogy legutóbb márciusban a 95 milliós hiteltörlesztés kapcsán 66 milliós tőkerendezésre volt szükségük, plusz a T-Szol is nyújtott további tagi kölcsönt, így sikerült helytállni.

Vajon mikor fogják megszüntetni ezt a tatabányai pénznyelőt? Erről egyelőre még senki sem beszélt a tatabányaiaknak.


Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

Megjegyzések