BALESET TÖRTÉNT TATABÁNYA KÖZELÉBEN: ha teheti, kerülje az autópályát

 


Csütörtök délelőtt baleset történt Tatabánya közelében, az M1-es autópálya 61-es kilométerszelvényénél a felhajtónál. A katasztrófavédelem közölte, hogy egy busz és egy személyautó ütközött, melynek következtében a személyautó a szalagkorlátnak hajtott. A műszaki mentést a tatabányai hivatásos tűzoltók végzik, és emiatt lezárták a felhajtót.

Az Útinform azt javasolja, hogy akik tehetik, kerüljenek az 1-es főútra. Az autósok lassulásra és hosszabb menetidőre számíthatnak.

Ez nem az első baleset a környéken ma: az 1-es úton egy autó nekiütközött egy jelzőlámpa-oszlopnak, jelentős akadályt jelentve a reggeli forgalomban. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az ütközés következtében az egyik lámpa az úttestre zuhant. Ezért itt is kisebb torlódásra lehet számítani.

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon

Megjegyzések