TATABÁNYA ÉVTIZEDEK ÓTA VÁRT RÁ: Ma átadták! Videón a Sárberek - Bánhida összekötő út



Mától használhatják a tatabányaiak az évtizedek óta tervezett, Bánhidát Sárberekkel összekötő legújabb utat, az utolsó tanácselnökről elnevezett Sárközy Géza utat.

Rövid videón az új út:


Településszerkezeti szempontból régi adósságot pipálhatunk ki, hiszen a város közepén épült meg a két városrészt összekötő út illetve közúti aluljáró.


Délelőtt 11-kor megtörtént az ünnepélyes átadás, szerencse a politikusok nem húzták sokáig az időt, habár szokásos formájukat hozva sok felesleges dologgal traktálták a jelenlévőket. 



Az ünnepélyes megnyitón “értelemszerűen” a helyi és környékbeli politikusok vettek részt, kiegészülve a beígért Lázár János minisztert helyettesítő Csepreghy Nándival, aki kissé szűk zakójában az Építési és Közlekedési Minisztériumot képviselte parlamenti államtitkárként. Ő mondott először beszédet, ajnározta a saját kormányát, micsoda fantasztikus csávók. Másodiknak jött Bencsik “Borosgazda” János beszéde, aki képviselőként és joviális miniszterelnöki megbízottként sztorizgatott, Majd következett Szücsné Posztovics Ilona, aki rengeteg adattal próbált bennünket elszédíteni.

A társaságot buszokkal vitték az út egyik végéről a másikra, majd átadták gyorsan a tatabányaiaknak.

Mostantól gyalogosan, kerékpárral és autóval is lehet közlekedni Tatabánya új útján!


Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon!



Megjegyzések